9 sunde smoothies, som er rigtig gode for kroppen – del 1

Vil du gerne lære, hvordan man laver en smoothie? Hvis du lige netop er på udkig efter opskrifter på rigtig sunde smoothies, der vil fylde dig med energi og gøre dig mæt, så har jeg lige det, du leder efter. Du kan lave disse hurtige og nemme smoothies, når som helst du har lyst.

 

Sunde Smoothies  |  Smoothie Opskrifter

 

Jeg elsker smoothies! Lige siden jeg besluttede mig for at følge en sundere livsstil, har jeg drukket smoothies som mellemmåltid og til morgenmad. Enhver mor, far og alle med en travl hverdag for den sags skyld, værdsætter i den grad at kunne forberede noget, der kun tager få minutter at lave. Ikke alene napper jeg sådan en til morgenmad, men det er også en fremragende måde at få børnene til at spise deres frugt og grøntsager uden de større indvendinger.

Så hvis du leder efter en sund morgenmadssmoothie, der kan gøre dig mæt indtil frokost, eller en drik, der er ideel efter træning, så er denne liste med sunde smoothies lige noget for dig. Lige fra grønne smoothies til lækre kombinationer, du vil næsten ikke kunne tro, at du drikker noget, der rent faktisk er sundt og nærende… så lækre er de!

 

1. Smoothie med pære og urter

Denne kombination af sød, delikat pære blendet med forfriskende koriander og mynte samt en snert af frisk, stødt ingefær gør denne smoothie til den perfekte start på dagen! Klik her for at få opskriften!

   2. Smoothie med bær og grønt

Få fingerene i et skud ekstra antioxidant med denne lækre bærsmoothie. Læs opskriften her.

3. Smoothie med grønt æble

En smoothie opskrift, der er vegan-venlig, Paleo-venlig samt gluten-fri. Hvis det ikke lyder sundt, så ved jeg ikke, hvad gør. Du kan finde opskriften her.

 

4. Sund smoothie med mango og græsk yoghurt

Her er en smoothie opskrift, der kun kræver 3 ingredienser. Du behøver ikke engang at tilsætte sukker! Få opskriften her.

 

5. Cremet banansmoothie

Sundt kan sagtens være ret lækkert. Og det er helt okay at blive afhængig af denne fantastiske smoothie. Få fingrene i opskriften her.

 

6. Pina Colada smoothie med honning og frugt

Den perfekte smoothie, du kan slubre i dig om sommeren. Du vil ikke engang opdage, at den er sund. Få opskriften her.

 

7. Naturlig Orange Julius

Hvis du ikke kan lave den oprindelige Orange Julius (fordi den simpelthen indeholder så mange ingredienser), vil du kunne klare dig med denne hjemmelavede smoothieopskrift. Tjek opskriften ud her.

 

8. Smoothie med skovbær

Er det en dessert? Nej, det er en sund smoothie! Du finder opskriften her.

9. Smoothie med jordbær og banan

Jeg er simpelthen bare vild med en opskrift, der ikke indeholder mere end 3 ingredienser. Lav den ved at følge disse punkter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjælp andre med at finde indlægget

    Author: Maria

    Share This Post On

    Submit a Comment

    Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

    CommentLuv badge