Skal du have lavet noget på huset, så gør det nu og få penge tilbage…

Det har ikke rigtig noget med haven at gøre, men kommer af at vi havde snakket med et murerfirma omkring fundament til at lave et redskabsskur i haven da vi ikke har reg meget plads i garagen mere til haveredskaberne.

Vi valgte dog at udsætte det lidt endnu, da der var en del andre projekter, men så kom det her med at man ville kunne få lavet eller repareret ting i og på huset og få op til 15.000 kr. tilbage i skat, pr. person vel at mærke, hvis man fik lavet noget på huset.

Da vi så havde en sætning i væggen i den ene ende af huset har vi tænkt at det da er nu det skal laves, så vi kan få trukket de penge der går på arbejdsløn fra i skat inden året er omme, så vi har hevet fat i det her murerfirma i greve igen, og de begynder så nok at lave det om en lille uges tid, da der lige skal en bygningskonstruktør ud og se på taget som oprindeligt skulle være årsag tilsætningen i væggen.

Da det næsten kun består i arbejdsløn og næsten ingen matrialer regner vi med at kunne trække det meste fra i skat.

Teglen med håndværkerfradraget er nemlig at man kan trække timelønnen fra i skat så længe at fakturaen er delt op i matrialer og løn.

 

Så skal i have lavet noget i haven, så er det nu i skal gøre det, da tilbudeet gælder i år, 2012 og år 2013, med 15.000 pr. person over 18 der bor i huset.
Du kan se og læse lidt mere om reglerne her: http://murerfirmaetborg.dk/fa-tilskud-til-renoveringen/

Hjælp andre med at finde indlægget

  Author: Thomas

  Share This Post On

  Trackbacks/Pingbacks

  1. Få installeret solfangere og få skattefar til at betale en del | Frugt og Grøntsager i Haven - [...] skrev for nogle uger siden et indlæg om hvordan du kunne få skattefar til at betale en del af…

  Submit a Comment

  Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  CommentLuv badge