Hvordan kommer man af med mælkebøtter?

Vi flyttede som sagt ind her i efteråret, og syntes at det var en rigtig god have vi havde fået, men her i foråret begyndte der at komme lidt mælkebætter. Ikke meget, men en smule.

Efter et stykke tid mælkebøtter, ukrudt, pæn græsplænekom der dog en hel del flere, da de kom i blomst, frø og det begyndte at blæse lidt.

Nu har vi omkring 1000 mælkebøtter på et meget lille sted, og det ser ud som om det bare bliver ved og ved  med at ekspandere teræn.

Hvordan kommer man af med dem?

Jeg har 3 små børn, som render rundt her det meste af tden så jeg ville helst ikke bruge alt for skærk gift, men man skal vel bruge et eller andet for at komme af med dem.

Hvis der bare var en let måde at slippe af med dem så de blev væk.

Jeg ved at nogle folk siger at man kan spise dem, men jeg ville nu helst være fri.
Jeg syntes nu stadig bare at mælkebøtter er ukrudt. Og ville helst være fri.

Har du nogle erfaringer med mælkebøtter som du vil dele?

Hjælp andre med at finde indlægget

  Author: Thomas

  Share This Post On

  1 Comment

  1. Jeg vil klart anbefale Fiskars mælkebøttejern. Jeg har kun haft have i 1½ år og er på ingen måde en haj til havearbejde endnu, men mælkebøttejernet er klart min bedste investering til haven! Jeg har næsten fået udryddet alle vores mælkebøtter, og når der alligevel dukker et par af deres fine gule blomster op, griber jeg blot min nye bedste haveven, går en tur rundt i haven og vupti, så er de væk. Dejligt!

   Det er selvfølgelig noget besværligt med så mange mælkebøtter, som du har, men tro mig, at det betaler sig på sigt. Og så behøver man ikke bukke sig eller ligge på knæ – det er simpelthen det mest behagelig redskab. God mælkebøttejagt!

  Submit a Comment

  Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  CommentLuv badge